Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

OSCAR DE LA RENTA INSPIRED MAKEUP LOOK...

Χαιρετώ τις όμορφες!!! Μιας και μπήκε το φθινώπορο και από ότι βλέπω και στον καιρό θα μας μπεί καλά την άλλη βδομαδα, μπήκα και χάζευα τα καινούρια trends στο μακιγιάζ. Έτσι έκατσα και παρακολούθησα κάποιες σελίδες που ασχολήθηκαν με την fashion week στη Νέα Υόρκη για το φθινώπορο του 2013. Μπορώ να πω ότι ξεχώρισα πολλα μακιγιάζ και γι'αυτό είπα να σας ξεκινήσω απο αυτό που μου άρεσε περισσότερο και οχι λόγο περιπλοκότητας αλλά χρώματος. ( τα μακιγιαζ αυτο το fashion week μπορω να πω ότι ήταν αρκετά απλά)... Λοιπόν το μακιγιάζ είναι ένα smudgy smokey με ενα μωβ-καφε χρωμα και μεταλλικες αποχρωσεις που φορέθηκε σε μοντέλα του Oscar De la Renta... Tο συγκεκριμένο χρώμα συνήθως δεν το προτιμούμε στα μάτια και αυτό γιατί είναι λίγο "άρρωστο" χρώμα. Ειδικά σε χλωμές επιδερμίδες όπως του μοντέλου στη φωτογραφία... Κι όμως τολμώ να πω ότι δείχνει πολύύύύ ωραίο!!!


Ξεκιναμε.....

ΜΑΤΙΑ :
Ξεκινάω απο τα μάτια αυτή τη φορά γιατί δέν θέλω να έχω τυχόν ατυχίες με την σκιά μου... Απλώνω λοιπόν ένα concealer και όλο το ματι (πάνω και κάτω) και πουδράρω. Απλώνω eyeshadow base με σιλικόνη για πιο έντονο και σταθερό αποτέλεσμα. Με ένα δαμασκηνι μολυβάκι μουτζουρώνω το κινητό μου βλέφαρο. Με ένα smudger σφουγγαρακι απλώνω το μολύβι και σβήνω τις άκρες... Με ένα πλατύ πινελάκι απλώνω σε όλο το κινητό βλέφαρο ακι σβήνω προς τα έξω μια δαμασκηνι σκια.Με το λιδιο πινελάκι παίρνω μια χάλκινη ιριδίζουσα σκια και την απλώνω προσεκτικά όπου έχω απλώσει και την δαμασκηνι. Με ένα fluffy blending brush παίρνω λίγη καφέ-κόκκινη σκιά και σβήνω τα τελειώματα... Με το μολύβι που κάναμε το καπάκι περναμε και το κάτω μέρος του ματιού και κάνουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία με τις σκιές που κάναμε και στο καπάκι. Με ένα μικρό πινελάκι παίρνω λίγη χάλκινη σκιά και φωτίζω την εσωτερική γωνία του ματιού μου. Με μια μπέζ σκιά φωτίζω το κόκαλο του φρυδιού μου. Παίρνω ένα μάυρο μολύβι και παιρνάω σύρριζα τις βλεφαρίδες πάνω και κάτω και το σβήνω ώστε να δέσει με τις σκιές μου. Γυρίζω τις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλιδάκι και απλώνω αρκετή μάσκαρα πάνω και κάτω.



ΦΡΥΔΙΑ:
Με ένα καφέ μολύβι φρυδιών και τονίζω το χρώμα και παχαίνω και λίγο το σχήμα τους. Ύστερα περνάω μια σκούρα καφέ σκιά και τα χτενίζω για για να δείχνουν πιο φυσικά.


ΠΡΟΣΩΠΟ:
Απλώνω σε όλο το πρόσωπο μια υγρή βάση λίγο πιο ανοιχτή από το τωρινό μου χρώμα στο πρόσωπο( επειδή είναι περίοδος που το μαύρισμα χάνετε σιγά σιγά είπα να δώσω στο πρόσωπο μου λίγο πιο φυσική απόχρωση). Με ένα μεγάλο πινέλο απλώνω σε όλο το πρόσωπο μια διάφανη πούδρα για σταθεροποίηση και με ενα bronzer κάνω έντονα κοψίματα στο κόκκαλο του μήλου..

.


ΧΕΙΛΗ:
Απλώνω ένα nude κραγιον απλα, χωρίς περίγραμμα. Άμα θέλετε μπορείται να φορέσετε και πιο έντονα κραγιον, ιδιαίτερα το χειμώμα πιστέυω θα είναι πολύ ωραίο με καφέ ή μπορντώ κραγιόν.

Αυτό είναι το μακιγίαζ μου.Ελπίζω να σας άρεσε. Θα χαρώ να μάθω την γνώμη σας. Για τώρα φιλάκια πολλά xoxoxo