Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ!

Χαιρετω τις ομορφες!! Ξερω εχω καιρο να ανεβασω κατι και συγγνωμη αλλα μπλεξιματα! Σημερα λοιπον αποφασισα να σας δειξω ενα τροπο να μετατρεψετε το πρωινο μακιγιαζ σας σε βραδυνο σε πολυ λιγο χρονο χωρις να χρειαστει να ξεβαψετε κατι. Ποσες φορες μας εχει τυχει να ειμαστε ολη μερα στον δρομο και τελευταια στιγμη να κανονιζουμε νυχτερινη εξοδο και να μην προλαβαινουμε να ετοιμαστουμε?? Οριστε λοιπον μια λυση για ενα προσεγμενο και γρηγορο βραδυνο μακιγιαζ πανω στο πρωινο μας!!

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ :
Οπως καθε πρωι απλωνω την ενυδατικη μου . Υστερα απλωνω την BB cream  για μια ελαφρια καλυψη αλλα και προστασια και κατω απο τα ματια concealer για πιοφρεσκο και δροσερο βλεμμα. Πουδραρω το προσωπο μου με την διαφανη πουδρα  για σταθεροτητα αλλα οχι επιβαρυνση του δερματος. Στα ματια απλωνω σε ολο το καπακι μια ανοιχτη καφε σκια και με ενα blending brush σβηνουμε τις ακρες προς τα πανω. Τοποθετουμε μια μπεζ σκια στο κοκαλο του φρυδιου και στον εσω κανθο του ματιου. Βαζουμε αρκετη μασκαρα στο πανω βλεφαρο και καθολου στο κατω για καθαρο βλεμα. Λιγο ανοιχτο ροζ ρουζ τα μαγουλα και λιποζαν γιατι εχω σκασμενα χειλη απο το κρυο....

ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ :
Με τη βαση λοιπον που εχουμε απο το πρωι τραβαμε μια γραμμη με ενα καφε μολυδι στη ριζα των βλεφαριδων του πανω βλεφαρου και με ενα μικρο και λεπτο πινελο την σβηνουμε δημιουργωντας γωνια που την τραβαμε μεχρι και το κοκαλο στο καπακι του ματιου. Μεχρι να εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα ξαναβαζουμε μολυβι και το απλωνουμε με τον ιδιο τροπο. Με το blending brush απαλυνουμε τις γραμμες του τελειωματος στο ματι μας. Υστερα με το ιδιο πινελο περνουμε λιγη σκουρα καφε σκια και περναμε πανω απο τη γωνια που εχουμε δημιουργησει με το μουτζουρωμα του μολυβιου. Τονιζουμε λιγο την ανοιχτη σκια στο υπολοιπο καπακι και στο κοκαλο του φρυδιου. Στο κατω βλεφαρο περναμε το ιδιο καφε μολυβι στη γραμμη των βεφαριδων και μεσα στο ματι και το ενωνουμε με την γωνια του πανω βλεφαρου και με το λεπτο πινελακι μουτζουρωνουμε. Βαζουμε μπολικη μασκαρα στο πανω και στο κατω βλεφαρο. Πουδραρουμε παλι το προσωπο με τη διαφανη πουδρα που χρηιμοποιησαμε και το πρωι και κανουμε κοψιμο στο προσωπο κατω ακριβως απο το κοκαλο του μηλου μας με ενα bronzer. Βαζουμε λιγο πιο εντονο ρουζ και λιγο gloss πανω απο το λιποζαν. Χτενιζουμε τα φρυδια μας για να φυγουν τυχων υπολυμματα πουδρας και αμα χρειαζεται τα διορθωνουμε με ενα μολυβακι.
Τα προϊοντα που χρησιμοποιησα ειναι τα εξης :

ΒΙΟΤΕΝ skin moisture dry/sensitive skin
GARNIER bb cream 01 lightA
ESSENCE fix &matte translucent loose powder
ESSENCE bronzing compact powder 01 bronzing queen 
H&M blusher 18 sweet rose
AVON eyeshadow pallete suede nude
FLORMAR full coverage concealer 03
PARIS BERLIN le crayon 201
ESSENCE get big lashes volume boost waterproof mascara
APIVITA  lip care 
  
 Αυτα λοιπον απο μενα ελπιζω να ας αρεσει το ποστ και να σας βοηθησει!!! Μεχρι το επομενο φιλακια πολλα!!!