Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

SEPTEMBER HAUL!

SEPTEMBER HAUL!!!

Χαιρετω τις ομορφες!!! Ξερω οτι μπηκε ο Οκτωβρης αλλα επρεπε να κανω ενα ολοκληρωμενο ποστ μην σας ζαλιζω με πολλα.... Εκανα λοιπον καποιες αγορες τον Σεπτεμβρη και θα ηθελα πολυ να σας τις δειξω...


















1.REVAL Ιnstant cleansing hand gel: Αγαπημενο αντισηπτικο απο τα JUMBO. Πιστευω πως ολες καποια στιγμη το εχουμε χρησιμοποιησει. Στο λυκειο ειδικια εγω το ειχα λατρεψει και ειπα να ρχισω να το ξαναχρησιμοποιω γιατι πραγματικα κανει καλη δουλεια εχει υπεροχο αρωμα ( βανιλια) και αφηνει τα χερια απαλα και καθαρα.

















2. ORIFLAME hand cream strawberry&cream: Ειχα τα σαπουνακια που τα ειχα παρει δωρο με μια παραγγελια αλλα με το που ειδα και την κρεμα την αρπαξα. Δεν εχω ξαναμυρισει τετοια κρεμα. Ειναι δροσερη,γλυκεια και αφηνει απιστευτο αποτελεσμα, και τρελαθηκα και με την συσκευασια επισης. Την συνιστω με τα χιλια...

 3. ESSENCE soft touch mousse make-up 04. matt ivory: Oπως θα εχετε καταλαβει εχω παθει ενα ερωτα με τα προϊοντα αυτης της εταιριας αλλα πιστευω οτι εχει πολυ καλη ποιοτητα και παρα μα παρα πολυ καλες τιμες. Πηρα λοιπον το mousse make up γιατι ειχα ακουσει πολυ καλες κριτικες απο φιλες μου και ειπα να το δοκιμασω. Η αληθεια ειναι πως δν το εχω δοκιμασει κανονικα ακομα μονο για να δω αν ταιριαζει ο τονος και αυτο γιατι δεν εχω τελειωσει ακομα το προηγουμενο και δεν θελω να μ χαλασει γρηγορα... Οταν το δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις...

















4. ESSENCE fix&matte translucent loose  powder: Χρειαζομουνα μια διαφανη πουδρα για το καθημερινο μου μακιγιαζ γιατι δεν θελω ουτε να φαινεται το προσωπο μου βαρυ αλλα ουτε και να το νιωθω. Εχει πολυ καλη συνθεση αν και με χαλαει λιγο η συσκευασια!

















5. ESSENCE stay all day long laqsting eyeshadow 09 for fairies:  Εξαιρετικη συνθεση απιστευτο χρωμα και ναι εχω ενθουσιαστει με το ποσο γρηγορα στεγνωνει στο ματι και μενει χωρις να νιωθεις βαρυ το βλεφαρο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!! θα παρω ολα τα χρωματα!

















6,7,8¨ESSENCE 3 colour &go 105 party princess, 134 stuck on you, cherry blossom girl 04 it's peach not cherry.: Πολυ καλα και τα 3. Τα δυο πρωτα εχουν χοντρο πινελακι και βοηθαει απιστευτα στην τοποθετηση.



Τελευταιο και καλυτερο ειναι η θηκη που πηρα για το κινητο μου μεσω e-bay! Δεν εβρισκα πουθενα θηκες σηλικονης για το δικο μου μοντελο, εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα μια εξαιρετικη γκαμα σχεδιων σε εξαιρετικες τιμες!
Αυτα λοιπον απο εμενα θα τα ξαναπουμε συντομα. μεχρι τοτε φιλακια πολλα!!

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΝEW NAIL DESIGN COLLECTION

MY NEW COLLECTION OF NAIL DESIGNS :
Xαιρετω τις ομορφες!! Εχω καιρο να ανεβασω ποστ αλλα ειχα τρεξιματα με τη σχολη μου και αποφασισα να κανω ενα πιο μαζεμενο και ολοκληρωμενο σαν συλλογη. Ολο αυτο τον καιρο εκανα καποια σχεδιακια στα νυχια τα δικα μου και μιας φιλης ( τελευταιο σχεδιο) και σας τα παρουσιαζω παρακατω. Ελπιζω να μου πειτε την γνωμη σας αλλα και ισως αν θα θελατε καποιο tutorial. Φιλακια πολλα!!!