Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

BLACK + PURPLE EXTREME MAKE-UP IDEA!!!

Χαιρετω τις ομορφες! Χθες το βραδυ περναγα φαση ανιας και σκεφτηκα τις επερχομενες αποκριες και με επιασε καλλιτεχνικος οιστρος! Πολλες φιλες μου δεν θελουν να ντυνονται με εξεζιτημενες στολες και μακιγιαζ και προτιμουν κατι πιο προσιτο στο μακιγιαζ που φοριεται και υπο κανονικες συνθηκες. Η αληθεια ειναι πως κι εγω κατι τετοιο θα προτιμησω για φετος. Μπορει να μην πλησιαζουν με ταχυτατους ρυθμους οι αποκριες αλλα εγω θα σας δειξω ενα extreme μακιγιαζ για να παρετε ιδεες..

ΠΡΟΣΩΠΟ :
Για αρχη, τοποθετωντας καλλυπτικα στις οποιες ατελεις του προσωπου μας και τους μαυρους κυκλους ωστε με την τοποθετηση του makeup να εχουμε ενα ομοιομορφο, φωτεινο και καθαρο προσωπο. Το makeup που χρησιμοποιησα ειναι εναν τονο πιο ανοιχτο απο μενα. Η αληθεια ειναι πως ειμαι αρκετα ασπρη και συνηθως χρησιμοποιω την πιο ανοιχτη αποχρωση που βρισκω αλλα αυτη τη φορα ανεμειξα το δικο μου makeup με πιο ανοιχτο καλλυπτικο ωστε να εχω τη σωστη αποδοση. Πουδραρω ολο το προσωπο και τα ματια με ανοιχτοχρωμη πουδρα για πιο ματ τελειωμα.

ΜΑΤΙΑ :
Βαζω το eyeshadow base για καλλυτερη χρωματικη αποδοση των σκιων και απλωνω με ενα μεγαλο πινελο ασπρη σκια σε ολο το ματι μεχρι και το κοκαλο του βλεφαρου.Με ενα πινελο με σφουγγαρακι απλωνω την ιδια ασπρη σκια ταμποναριστα σε ολο το κινητο βλεφαρο για πιο εντονο χρωμα. Υστερα με ενα μαυρο μαλακο μολυβι απο την γραμμη των βλεφαριδων μεχρι και το κοκαλο του κινητου βλεφαρου τραβαμε ενα μισοφεγγαρο και με ενα λεπτο πινελο το απλωνουμε και το σβηνουμε σε ενα στρογγυλο τελειωμα.Για να εχουμε ενα εντονο αποτελεσμα βαζουμε και συμπληρωνουμε με μαυρη σκια. Καλυτερα θα ειναι να χρησιμοποιησετε μια glitter σκια. Στη συνεχεια συμπληρωνουμε το υπολοιπο καπακι με μια μωβ/φουξια σκια. Βαζουμε οσες φορες χρειαστει για να εχουμε την αποδοση που θελουμε! Μετα με ενα μαυρο eyeliner τραβαμε μια μεαι γραμμη απο τον εσω κανθο του ματιου μεχρι και το τελειωμα της σκιας μας. Με μαυρο μολυβι τραβαμε την συνεχεια του eyeliner στο κατω βλεφαρο συρριζα στις βλεφαριδες μεχρι την μεση του ματιου. Απο κει και μετα κατεβαζουμε τη γραμμη του μολυβιου με καμπυλι προς τα κατω σε μια λεπτη μυτη και συμπληρωνουμε και την εσωτερικη γραμμη του ματιου με το ιδιο μολυβι. Με τη μωβ σκια που χρησιμοποιησαμε στο πανω βλεφαρο συμπληρωνουμε το κενο μεταξυ μολυβιου και βλεφαριδων. Με μια ασπρη glitter σκια τονιζουμε το κοκαλο του φρυδιου και τον εσωκανθο του ματιου.Τελειωνουμε με πολυ πολυ πολυ μαρκαρα στις πανω και στις κατω βλεφαριδες. Η αληθεια ειναι οτι θα ταιριαζαν πολυ και ψευτικες βλεφαριδες για πιο εντονο βλεμμα!

 
  ΦΡΥΔΙΑ :
Για το συγκεκριμενο μακιγιαζ τα φρυδια τα ηθελα εντονα. Επειδη ομως ειναι μαυρα τα φρυδια μου ειναι αρκετα εντονα και σκουρα το μολυβι το οποιο χρησιμοποιησα ειναι ανοιχτο καστανο ωστε απλα να δωσω ενταση στο υποβαθρο.

ΧΕΙΛΗ:
Εκανα το περιγραμα των χειλιων με ενα σκουρο μωβ μολυβι και τραβηξα λιγο την γραμμη προς τα πανω στην καρδια των χειλιων. Γεμισα τα χειλη με ενα σκουρο φουξια κραγιον και στη μεση τους απλωα λιγη ιριδιζουσα  ανοιχτοχρωμη πουδρα ωστε να γινει πιο ανοιχτοχρωμο στο κεντρο.

ΜΗΛΑ:
Με ενα πινελο για κοψιματα τραβηξα μια κοφτη ευθεια γραμη απο το αυτι μεχρι την ευθεια του ματιου με σκουρο bronzer και το απλωσα προς τα πανω τους κροταφους μεχρι και πανω απο το φρυδι. Συμπληρωσα απο πανω το χρωμα με ενα εντονο σκουρο τριανταφυλλι  ρουζ.





ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ :
 the concealer palette No1 & No2- PARIS BERLIN Maquillage Professionel
compact foundation CT1- PARIS BERLIN Maquillage Professionel
eyeshadow base- RADIANT
multi color powder 01 flower power- ESSENCE
waterproof eyeliner No. 101- FLORMAR
liquid eyeliner- H&M
waterproof lipliner No. 205- FLORMAR
eyebrow pencil CS4- PARIS BERLIN Maquillage Professionel
lip color palette No. 20- PARIS BERLIN Maquillage Professionel
eyeshadow palette- 168 all in one
colossal volume express mascara smokey eyes- MAYBELINE
eyeshadow pearl dust- H&M
compact powder 06- YOLIZUL
blusher 18. sweet rose- H&M