Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

DECEMBER FAVORITES+REVIEW

                    DECEMBER FAVORITES + REVIEW

Χαιρετω τις ομορφες και συγγνωμη για την απουσια αλλα ειχα προοδο στη σχολη διαβασματα μετα ηρθαν οι γιορτες τρεξιμο απο δω κι απο κει αλλα τωρα να μαι!!! Επειδη λοιπον ειχα πολλα πραγματακια να σας δειξω για να μην σας κουραζω με πολλα και μικρα reviews ειπα να ξεκινησω το δικο μου μηνιαιο post για τα αγαπημενα μου προϊοντα.

Θα ξεκινησω λοιπον με το καινουριο μου body splash απο τα H&M  SHINING MOON το οποιο η αληθεια ειναι οτι με τραβηξε πρωτα η συσκευασια του (μην ρωτησετε γιατι, γιατι ειναι πολυ απλο το μπουκαλακι) και υστερα το γλυκο λουλουδατο αρωμα του. Δεν ειναι κωλονια οποτε δεν εχει αυτη τηνενταση στο αρωμα με δυο ψεκασματα αλλα εγω το προτιμω γιατι ειδικα το χειμωνα που τα αρωματα ειναι πιο βαρια με ζαλιζουν.
 
 Το επομενο ειναι ενα make up το οποιο το ειχα παρει εδω και καιρο (φανταστειτε το ειχα παρουσιασει στο september haul μου) αλλα αρχισα να το χρησιμοποιω τωρα και μπορω να πω πως απλα εχω ενθουσιαστει μαζι του.Ειναι απαλο, αερινο και με απιστευτα καλη εφαρμογη που αφηνει τη φυσικοτητα του δερματος να φαινεται αλλα καλυπτει και τις ατελειες πολυ καλα!Ειναι το soft touch mousse make-up της essence στο νουμερο 04 matt ivory.
 Στα χριστουγεννιατικα ψωνια μου ανακαλυψα το μαγαζι της flormar στο Μοναστηρακι ( αν και εχει τελικα και πανω απο το σπιτι μου στην Πατησιων αλλα τι να κανουμεε :P ) και επειδη ειχα ακουσει αρκετα πραγματα για την εταιρια ειπα να την δοκιμασω. Λοιπον νομιζω εθιστικα και σχεδον καθε βδομαδα ειμαι εκει! Μια απο τις αγορες μου ειναι αυτο το compact full coverage concealer- 03 το οποιο με ικανοποιει πληρως γιατι δν εχει την λιπαροτητα που εχω βρει σε αλλα concealer αλλα και την καλυψη που χρειαζομαι. την αποχωση ευτυχως την πετυχα διανα γιατι καθε φορα επαιρνα την ανοιχτη  αλλα κιτρινιζε...
 Μιας και ανεφερα την flormar δεν θα σταματησω μονο στο concealer καθως εχω ψωνισει κι αλλα. Τα επομενα ειναι τα μανο της που οχι μονο εχουν τεραστεια ποικιλια και πολυ καλες τιμες, εχουν και πολυ καλη ποιοτητα προϊοντος. Εχει πολυ καλη αποδοση χρωματος ακομα και με το πρωτο χερι και στεγνωνουν πολυ γρηγορα... Τα χρωματα τα οποια επελεξα εγω ειναι: 38 της σειρας supershine και ειναι ενα μωβ με εντονη χρυσοσκονη μπλε και φουξια που ειναι οτι πρεπει για τις γιορτες ( ειναι το αριστερο στη φωτογραφια), το 418 της σειρας nail enamel που ειναι ενα γκρι-μωβ μεταλιζε το οποιο το ειναι κα-τα-πλη-κτι-κο!!!! (το μεσαιο στη φωτογραφια) και το Μ126 της σειρας supermatte που ειναι ενα γκρι-μωβ ανοιχτο (το δεξι στη φωτογραφια)...
 Συνεχιζουμε με την ιδια εταιρια και παμε στα κραγιον ( :P). Ειχα παντα θεμα με τα σκουρα κραγιον αλλα επειδη ειμαι πολθυ ασπρη ποτε δεν καταφερνα να βρω την αποχρωση που θα μου ταιριαζει χωρις ομως να με ασπριζει κι αλλο η να με κανει σαν βαμπιρ.Πηγα λοιπον και δοκιμασα ενα τελειο κραγιον το οποιο οπως αποδειχθηκε και σημερα στο χριστουγεννιατικο τραπεζι ειναι και παααααρα πολυ ανθεκτικο και με τελεια αποδοση χρωματος. Ειναι βυσσινι σκουρο αλλα δν εχει μεσα τοσο μπλε οσο κοκκινο οποτε μου ταιριαζει. Ειναι της σειρας supermatte νουμερο 203. Και διαλεξα και ενα απαλο ροζ της σειρας deluxe shinee gloss stylo νουμερο D32 το οποιο οπως το λεει και το ονοματου ειναι gloss sε μορφη κραγιον το οποιο εχει την αποδοση χρωματος ενος gloss αλλα τη σταθεροτητα του κραγιον. Εγω το προτιμησα γιατι δεν πολυφοραω κραγιον γιατι νιωθω περιεργα τα χειλη μου αλλα αυτο ειναι πολυ αναλαφρο και για ενα καθημερινο μακιγιαζ ειναι πολυ καλο.( τα κραγιον στη φωτογραφια δεν φαινονται με το κανονικο τους χρωμα εξαιτιας του φλας-συγγνωμη)...
 Δεν υπηρχε περιπτωση να μπω σε μαγαζι καλλυντικων χωρις να ψωνισω σκιες ( εχω παθως με τις σκιες και ενω εχω 1.000.000 δεν τις χορταινω με τιποτα) γι αυτο και στην flormar αγορασα μια σκια μονη σε ροζ ιριδιζουσα αποχρωση που μου εκανε πολυ ωραιο κλικ και ειναι το νουμερο 06. Η δευτερη σκια ειναι της oriflame την οποια την καταχαρηκαφετος τις γιορτες γιατι δινει ακριβως αυτο που λεμε γιορτινο μακιγιαζ. Εινα χρυση αλλα οχι υπερβολικα εντονη και συνδιαζεται ανετα και με πολλα χρωματα.
 Σε ενα γιορτινο μακιγιαζ επειδη σαφως ειναι εντονο και στα ματια αλλα συνηθως και στα χειλη εγω προτιμησα να προμηθευτω ενα απαλο ρουζ ωστε να μην βγω στον δρομο ως αλλος κλοουν του τσιρκο μεντρανο. Γι' αυτο και προτιμησα το silky touch blush της essence νουμερο 10adorable με μια απαλη ροζ απορχωση που δινει την απολυτη φυσικοτητα και ροδαλοτητα του δερματος..
Περναω στα καινουρια μου μολυβια ενα εκ των οποιων ειναι και αυτο flormar και ειναι χειλιων το νουμερο 205 και παει ασορτι με το βυσσινι κραγιον που πηρα τις ιδιας εταιριας. Ειμαι πολυ χαρουμενη απο την αγορα μου αυτη γιατι ειναι μαλακο και γραφει πολυ καλα χωρις να δειχνει τα χειλει πολυ εξογκομενα και παρατερα απο το προσωπο και επισης ειναι και αδιαβοροχο που σημαινει οτι αν κανεις καποιο λαθος κατα την εφαρμογη του δυσκολα το βγαζεις. Τα αλλα 3 μολυβια της φωτογραφιας ειναι ματιων και μου τα εφερε ο φιλος μου απο την γερμανια ειναι της εταιριας p2 ειναι και τα 3 kajal πραγμα που σημαινει οτι εχουν πολυ μεγαλη σταθεροτητα και διαρκεια ακομα και στην εσωτερικη γραμη των ματιων ειναι μηχανικα και ειναι και τα 3 τελεια χρωματα... : ειναι τα νουμερα 130 lavender, 070 blue και 120 plum.Δεν ξερω ομως αν υπαρχουν στην Ελλαδα.

 Τελευταιο και καλυτερο ( για μενα τουλαχιστον ) ειναι οι 2 καινουριες μου μασκαρες. Η GET BIG LASHES volume boost waterproof mascara της essence και η the COLOSSAL VOLUM' EXPRESS MASCARA smoky eyes.Εχω ενα θεμα με τις βλεφαριδες μου, ειναι μακρυες αλλα ισιες και βαριες και γυρνανε δυσκολα. Με αυτες τις δυο ομως εχω βρει την υγεια μου. Τοποθετω πρωτα την μασκαρα για ογκο η οποια ειναι απλα φανταστικη και υστερα την αλλη για εντονο μαυρο χρωμα. Ειναι και οι 2 απλα οι καλυτερες που εχω ως τωρα δοκιμασει...
Αυτα λοιπον απο εμενα ελπιζω να σας αρεσε το ποστ μου και αυτη τη φορα θα τα ξαναπουμε συντομα!! φιλια πολλα xxx