Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

NAVY BLUE- GOLD MAKEUP TUTORIAL...

Χαιρετω τις ομορφεεεεες!!!! Χθες το βραδυ ορεξατη ορεξατη αποφασισα να πειραματιστω με το μακιγιαζ μου και κατεληξα με ενα πολυ καλο αποτελεσμα! Ειναι αρκετα βραδυνο αλλα ευκολο και γρηγορο... Αρχιζουμε???

ΠΡΟΣΩΠΟ :
Ξεκιναω με primer για ενα πιο φωτεινο και λειο δερμα. Μπορειται αμα θελετε να χρησιμοποιησετε και την ενυδατικη σας αλλα να την αφησετε να αποροφηθει καλα ωστε να μην βγει καθολου λιπαροτητα μετα. Απλωνουμε κονσιλερ κατω απο τα ματια στον εσωκανθο και στο κοκαλο του φρυδιου. Εγω εβαλα και γυρω γυρω απο το φρυδι μου ωστε να δωσω περσσοτερη ενταση. Απλωνουμε την βαση μας παντου και μετα με ενα μεγαλο πινελο την πουδρα μας σε ολο το προσωπο για ματ αποτελεσμα! Κανουμε κοψιματα ατω απο το κοκκαλ του μηλου με ανοιχτη τερακοτα και στα μηλα ενα φυσικο σκουρο μπεζ.

ΜΑΤΙΑ:
Απλωνουμε ασπρη κια σε ολο το ματι. Με ενα πινελο με σφουγγαρακι απλωσα στην εξωτερικη γωνια μπλε σκουρα σκια και υστερα και την μυτη της εσωτερικης γωνιας. Με ενα λεπτο τριχινο πινελο περνω λιγη μαυρη σκια με glitter και απλωνω στην γωνια την εσωτερικη και την εξωτερικη για πιο σκουρο απο τελεσμα. Με πινελο με σφουγγαρακι παλι παιρνω την χρυση σκια και την απλωνω στη μεση που εχει μεινει το κενο απο την μπλε σκια. Με ενα blending brush απαλυνουμε τα τελειωματα τοποθετωντας και λιγη χρυσοχαλκινη σκια... Στον εσωκανθο και  και στο κοκκαλο του φρυδιου βαζουμε με ενα στρογγυλο πινελο ανοιχτη χρυση σκια γιατι το ανοιχτο μπεζ ή το ασπρο θα κανει ασχημη αντιθεση. Τραβαμε με eyeliner απο τον εσωκανθο μεχρι και την εξωτερικη γωνια μια μεσαι γραμμη την οποια θα την τραβηξουμε μεχρι να φτασει στο ιδιο επιπεδο με το τελος του φρυδιου. Στο κατω βλεφαρο περναμε μια γραμμη με το λεπτο τριχινο πινελο την μαυρη σκια με το glitter και στην εσωτερικη γραμμη του ματιου μαυρο μολυβι.

ΦΡΥΔΙΑ:
Χτενιζουμε προς τα πανω και με μολυβι σε σκουρο ξανθο απλα γεμιζουμε τα φρυδια μας για πιο εντονο αποτελεσμα. Θελουμε τα φρυδια να εχουντην ιδια ενταση με το ματι μας γιατι αλλιως θα χαθουν τα χρωματα.

ΧΕΙΛΗ :
Με ενα μπεζ μολυβακι σχεδιαζουμε το περιγραμμα και γεμιζουμε με ενα σκουρο μπεζ κραγιον. Για περισσοτερη λαμψη απλωνουμε ενα gloss σε ανοιχτο καφε ησ κουρο μπεζ.

Αυτο ητανε λοιπον το makeup tutorial και ελπιζω να σας αρεσει. Ειναι ευκολο και πολυ ομορφο πιστευω. Πρωτοτυπο μπορω να πω. Προτη φορα τολμαω αυτον τον συνδιασμο... Περιμενω γνωμεεεες!!! Φιλακια πολλα....

ΠΡΟΪΟΝΤΑ :
PARIS BERLIN- AVANT TOUT Base maquillage
FLORMAR- Full coverage concealer  04
ESSENCE- Soft touch mousse make-up 04 MATT IVORY
RADIANT- Eyeshadow base
ORIFLAME- Pure colour mono eyeshadow GOLD
ORIFLAME-Very Me No time for shine Powder MATTE LIGHT
ESSENCE- Bronzing  compact powder/shimmer 01 BRONZING QUEEN
YOLIZULL- Maquillage Compacto 07
MAYBELLINE- The colossal volume express mascara SMOKEY EYES
PARIS BERLIN- Eyebrow pencil CS4
AVON- Matte lipstic CAPPUCCINO
ORIFLAME- Gloss booster TOFFEE
Οι υπολοιπες σκιες ειναι απο την παλλετα 168 all in 1.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

JANUARY FAVORITES ( a little bit late :P )

Χαιρετω τις ομορφεεεεεες!!!!
Ξερω πως αργησα αλλα τα καταφερα και εκανα τα αγαπημενα Ιανουαριου. Ελπιζω να σας αρεσουν.
Και αρχιζουμε :
ΒETTY BARLAY : Woman No1 set.
Ενα σετ με αρωμα, shower ger και body lotion που μου εφερε ο φιλος μου απο την Γερμανια. Ειναι πολυ ομορφο αρωμα με διαρκεια και πολυ χαρακτηριστικο λουλουδατο αρωμα που λατρευω να μυριζω. Δεν το χρησιμοποιω βεβαια συνεχεια και αυτο γιατι δεν ειναι μεγαλη η ποσοτητα του αρωματος και θελω να το κρατησω οσο περισσοτερο μπορω.

VICTORIA : Body Lotion με αρωμα καρυδα :
Jumbo! Δεν εχω κατι αλλο να πω. Βρισκεις τα παντα. Γι αυτο και εγω ειπα να δοκιμασω και τις κρεμες τις μαρκας του jumbo VICTORIA! Πολυ ομορφο αρωμα και πολυ ενυδατικη. Αποροφαται γρηγορα και η ποσοτητα ειναι πολυ μεγαλη για την τιμη του.

AZADE: Arome Nature caramel cream bath:
Λατρευω τις γηινες μυρωδιες οπως βανιλια καραμελα καρυδα για αυτο και με το που μυρισα το συγκεκριμενο κρεμοντους απλα ηθελα να το φαω. Εχει αρωμα καραμελας βουτυρου και στο μπανιο απλα σε χαλαρωνει τοοοοσο πολυ. Ειναι λιγο ακριβο αλλα δεν το χρησιμοποιω καθημερινα. Αφηνει πολυ καθαρο αρωμα στο δερμα και πολυ μα παααααααρα πολυ λαχταριστο. ;)

ΕSSENCE: 2in1 volume macara:
Aπο την στιγμη που αρχισα να δοκιμαζω τις μασκαρες της εταιριας αυτης ειπα οτι θα τις δοκιμασω ολες. Ετσι λοιπον σε μια εξορμηση στα μαγαζια την ειδα και απλα την πηρα. Ειναι πολυ αποτελεσματικη ειδικα στις βλεφαριδες που δυσκολα παιρνουν ογκο και υψος οπως οι δικιες μου. τεγνωνει και γρηγορα οποτε δεν ταλαιπωρεισαι με το να πασαλειβεσαι... Εννοειται ειναι οικονομικη και μπορω να πω οτι την προτεινω αφοβα σε ολες :)

PARIS BERLIN: Le crayon CR217:
Ενα μπεζ μολυβι που οχι απλα με βολεψε για τα βραδυνα μακιγιαζ αλλα και για ολη την ημερα. Ειναι πολυ σταθερο με πολυ καλη αποδοση χρωματος. Εγω εχω αρχισει να το προτιμω το μπεζ μολυβι στο εσωτερικο του ματιου παρα το ασπρο. Φαινεταο πολυ φυσικο και μεγαλωνει το ματι με την ιδια ενταση οπως το ασπρο. Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειται :)

RUBY ROSE: Beauty eyeshadow kit:
Τετραπλη παλετα με σκιες την οποια την ξεθαψα την κυριολεξια σε ενα νεσεσερ που ειχα. Τις ειχα παρει το καλοκαιρι και απο τοτε τις ξεχασα. Ειναι μεταλικο χρωμα στις αποχρωσεις του χρυσου και του χαλκινουυ. Εχουν πολυ καλη αποδοση και μεγαλη διαρκεια στο βλεφαρο. Συνδιαζονται πολυ καλα και μεταξυ τους αλλα και με ματ σκιες. Βολευει για ενα απλο και natural smokey look.

ESSENCE: Fantasia eyeshadow 01 elves like lilac:
Λατρευω το μωβ σε οοοοολες του τις αποχρωσεις γι αυτο και με το που την ειδα αυτη τη μονη σκια απλα ετρεξα και την βουτηξα στην κυριολεξια. Εχει ενα αποστευτο εντονο μωβ χρωμα που δινει τετοια ενταση στο βλεμμα που θα λατρεψετε. Την εχω χρηιμοποιησει και μονη της σε ολο το βλεφαρο με πλε μολυβι και μπορω να πω οτι ειναι απο τις λιγες σκιες που πανω μου μπορω να τις φορεσω και μονες τους. Αν την βρειτε να την αγορασετε. Πολυ  καλη διαρκεια. Απο αποδοση αν δεν εχετε eyeshadow base θα χρειαστει περισσοτερο απο ενα χερι για να δειξει καλο το χρωμα.

ΑVON: Matte lipstick, cappuccino:
Δωρο απο τη μαμα μου και το δεξι μου χερι σχεδον σε ολα τα καθημερινα μου αλλα και βραδυνα μακιγιαζ μου. Εχει ενα ζεστο μπεζ χρωμα που ταιριαζει σε ολες τις επιδερμιδες. Με εντονο βλεμμα ή και πιο απαλο αυτο το κραγιον τονιζει με τη σωστη ενταση τα χειλη. Εχει πολυ μαλακη συνθεση και ματ αποτελεσμα. Δεν ξεραινει τα χειλη και κραταει πολυ.

Αυτα ειναι τα αγαπημενο του Ιανουαριου.Ελπιζω να σας αρεσουν. Φιλακια μεχρι το επομενο ποστ... :)