Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

FAVORITE NAIL DESIGN IDEAS OF THE MONTH!!

Χαιρετω τις ομορφες!!! Υστερα απο αρκετο καιρο που τα εφτιαχνα και τα φωτογραφιζα απο φασισα να σας δειξω καποια απο τα σχεδιακα νυχιων που εφτιαξα τον πρωηγουμενο μηνα!!!
Green ombre: Με μια κυπαρισσι βαση αποφασισα να τολμησω το ombre κατι που ειναι πολυ στην μοδα τον τελευταιο καιρο με ενα μεταλικο ανοιχτο πρασινο μανο. Βοηθος μου μια μπατονετα!!

Purple half moon: Μια αλλη φετινη ταση στα νυχια ειναι το half moon κατι που δοκιμασα σε ενα ζωηρο μωβ-λιλα χρωμα με τον ανιχειρα και τον παραμεσο να ειναι ριγε μωβ γκρι με στρας στην ακρη του. Δεν ειχα βοηθητικα αυτοκολλητακια γι αυτο και τολμησα να το κανω με ελευθερο χερι. Το αριστερο μου βγηκε καλο. Το δεξι χμμμμμμ οκ τρωγωτανε!!


Grey stripes: Παλι ριγε! Γκρι-μωβ μεταλλικη βαση με μαυρο ριγε και στρασακια!!! Ενα απο α αγαπημενα μου αυτη την περιοδο. Το εκανα αρκετες φορες αυτο τη περιοδο!!



Mickey mouse nails: Για να μην ξεχναμε και την παιδικη μας πλευρα. Ενα σχεδιο που το ευχαριστηθηκα για πολλες μερες και μπορω να πω πως μ αρεσε πολυ. Παιζοντας με απλες μαυρες κοκκινες και ασπρες βασεις και χρωμτιστα αναλογα πουα πετας και σε ενα νυχακι εναν mickey!! Χαριτωμενο ε???

Αυτα ηταν τα αγαπημενα μου σχεδια για νυχια του μηνα που μας περασε ελπιζω να σας αρεσαν. Ραντεβου τον επομενο μηνα για ακομα περισσοτερα σχεδια!! Φιλακια πολλααααααα.....