Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

BIOTEN REVIEW ( old + brand new products )

Καλησπερα ομορφεεεεεες!!! Πριν λιγες μερες μ εστειλαν απο την ΒΙΟΤΕΝ μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΗΗΗΗ!!!!! κρεμα σωματος με ενα αρωμα σαν  παγωτο βανιλια με σιροπι καραμελα ( τουλαχιστον εμενα αυτο μου θυμισε) στην πραγματικοτητα το αρωμα του ειναι βουτυρο κακαο + macademian... Την αγαπησα απο το αρωμα, εχω ξαναεκφρασει την λατρεια μου για τς κρεμες με αρωμα βανιλια, καραμελα, αμυγδαλο κλπ... οποτε  ηταν αναποφευκτο. Αυτο ομως που μου αρεσε πολυ περισσοτερο ειναι οτι η 48ωρη ενυδατωση που αναγραφεται πανω στο μπουκαλι ειναι αληθεια οπως επισης και η διαρκεια του αρωματος στο δερμα...  Απορροφαται γρηγορα αφηνει δροσερη την επιδερμιδα και πολυυυυυ απαλη.... οποτε ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΟΟΟΟΣ!!!!



Το επομενο προϊον ειναι απο την πρωηγουμενη αποστολη της BIOTEN και ειναι η 24ωρη ενυδατικη... Σας κανω τωρα το review γιατι τον τελευταιο μηνα την δοκιμασα καθως η πρωηγουμενη ενυδατικη μου δεν ειχε τελειωσει.... Παρ'οτι δεν ειναι για ευαισθητες επιδερμιδες εχω μεινει απιστευτα ικανοποιημενη... Τον τελευταιο καιρο ταλαιπωρησα αρκετα την επιδερμιδα μου λογο σχολης   
και με βοηθησε παρα πολυ να ανακαμψω... Την συστηνω σε ολους τους τυπους επιδερμιδας καθως δεν αφηνει αισθηση λιπαροτητας ουτε καν τις ζεστες μερες.... thumbs up for the new 24hour skin moisture!!!


      
Aπο μενα  φιλακια και θα τα πουμε στο επομενο blog post .... xoxo